top of page

Andorra de la terra al cel

ANDORRA DE LA TERRA AL CEL_LAND ART_INSTALACIONES EN ESPACIO PÚBLICO Y TALLERES
De la terra al cel es un proyecto diseñado por Ariane Patout y René Müller para la instalación de obra pública y de talleres participativos en el Parque del Prat del Colat y en la estación de esqui de Pal-La Caubella del municipio de La Massana de Andorra.
El proyecto es diseñado de manera sostenible, a traves de la recuperación de los restos vegetales de la región.
De la terra al cel es un proyecto pionero en Andorra para introducir el Land Art en el pais.

Talleres de Land Art_Andorra_De la terra al cel_Julio 2014

Publicaciones

'Andorra, de la terra al cel': art amb residus forestals. Diari ARA Andorra

La Massana presenta un projecte de 'land art' a càrrec d'Ariane Patout i René Müller, amb dues intervencions al Prat de Colat i a la Caubella fetes amb restes d'arbres del bosc del Pardal i que té per objectiu la conscienciació en matèria de gestió forestal

"Land art per sensibilitzar sobre la gestió forestal". Comú de la Massana

Les obres d’Ariane Patout i René Müller es poden veure a la Caubella i al Prat del Colat. “Andorra, de la Terra al Cel” és el títol del projecte que ha portat a terme el Comú de la Massana, sota la coordinació de l’Escola de Jardineria i Art Floral de Catalunya i el patrocini d’Andorra Turisme i el departament de Medi Ambient del Govern. Es tracta de dues intervencions de land art de dos artistes recentment premiats amb el premi FAD a la millor arquitectura efímera, Ariane Patout i René Müller.

"Misterioses obres d'art naturals a la Massana". Diari ARA Andorra Cultura

Tres artistes, la barcelonina Ariane Patout, el suïs René Müller (els quals ja havien treballat conjuntament en obres com " Leña de Luxe: Wild Furniture") i, el també català, Carlos Gavilán, treballen des de fa dies en diferents obres artístiques de " land art" a tres indrets de la Massana. Es tracta d'obres que fan ús d'elements de la natura per construir diferents peces, les quals busquen apropar al públic a materials propers i d'aquests paisatges, però amb una aproximació artística.

Entrevista TV Andorra Difusió. Tallers de gestió forestal en el marc del projecte Land Art

Els artistes Ariane Patout i René Müller impartiran tallers gratuïts per difondre la riquesa, el valor i la importància del paisatge.

El comú de la Massana, el ministeri de Medi Ambient i Andorra Turisme veuen fructificar aquesta setmana el projecte de Land Art que porta gestant-se des de fa un any. L'objectiu és fer difusió de les accions que du a terme el comú en relació amb la gestió forestal i implicar els ciutadans a través dels tallers que es faran aquest divendres i dissabte a càrrec dels creadors de les dues obres de Land Art.Ariane Patout iniciarà aquest divendres al pla de la Caubella els tallers, gratuïts i adreçats a tots els públics,

Please reload

bottom of page