top of page

Andorra de la terra al cel

Art installations in public spaces and workshops of Land Art
La Massana_Andorra_2014
From earth to sky is a project designed by Ariane Patout and René Müller to create a public installation and participatory workshops in the Prat del Colat park, and at the Pal-La Caubela ski resort in the town of La Massana, Andorra. The project is built around a sustainable design, using recovered vegetation from the area.  From earth to sky was the first of it's kind in Andorra, introducing Land Art to the country.

Workshops Land Art_Andorra_De la terra al cel_July 2014

Press

'Andorra, de la terra al cel': art amb residus forestals. Diari ARA Andorra

La Massana presenta un projecte de 'land art' a càrrec d'Ariane Patout i René Müller, amb dues intervencions al Prat de Colat i a la Caubella fetes amb restes d'arbres del bosc del Pardal i que té per objectiu la conscienciació en matèria de gestió forestal

"Land art per sensibilitzar sobre la gestió forestal". Comú de la Massana

Les obres d’Ariane Patout i René Müller es poden veure a la Caubella i al Prat del Colat. “Andorra, de la Terra al Cel” és el títol del projecte que ha portat a terme el Comú de la Massana, sota la coordinació de l’Escola de Jardineria i Art Floral de Catalunya i el patrocini d’Andorra Turisme i el departament de Medi Ambient del Govern. Es tracta de dues intervencions de land art de dos artistes recentment premiats amb el premi FAD a la millor arquitectura efímera, Ariane Patout i René Müller.

"Misterioses obres d'art naturals a la Massana". Diari ARA Andorra Cultura

Tres artistes, la barcelonina Ariane Patout, el suïs René Müller (els quals ja havien treballat conjuntament en obres com " Leña de Luxe: Wild Furniture") i, el també català, Carlos Gavilán, treballen des de fa dies en diferents obres artístiques de " land art" a tres indrets de la Massana. Es tracta d'obres que fan ús d'elements de la natura per construir diferents peces, les quals busquen apropar al públic a materials propers i d'aquests paisatges, però amb una aproximació artística.

Interview TV Andorra Difusió. Tallers de gestió forestal en el marc del projecte Land Art

Els artistes Ariane Patout i René Müller impartiran tallers gratuïts per difondre la riquesa, el valor i la importància del paisatge.

El comú de la Massana, el ministeri de Medi Ambient i Andorra Turisme veuen fructificar aquesta setmana el projecte de Land Art que porta gestant-se des de fa un any. L'objectiu és fer difusió de les accions que du a terme el comú en relació amb la gestió forestal i implicar els ciutadans a través dels tallers que es faran aquest divendres i dissabte a càrrec dels creadors de les dues obres de Land Art.Ariane Patout iniciarà aquest divendres al pla de la Caubella els tallers, gratuïts i adreçats a tots els públics,

Please reload

bottom of page