OXIGEN

OXIGEN és una iniciativa per a fomentar la millora dels nostres valors comunitaris i potenciar una relació més respectuosa amb la natura, fusionant natura, art i comunicació.

La iniciativa es concreta en un seguit d’elements interactius realitzats amb fusta local i d’altres recursos, destinats als espais públics verds tant d’entorns urbans-periurbans com d’espais naturals protegits.

Li donem una nova vida als arbres morts per convertir-los en un element estètic en harmonia amb la natura i un punt de trobada i de sensibilització ambiental.

Descobreix

OXIGEN Collserola

OXIGEN Collserola

Turó d'en Corts_Barcelona

"A Collserola creix cada 6 hores aquest volum de fusta

Aquest banc era un Pinus halepensis (pi d'Alep o pi blanc). És una conífera originària de la regió mediterrània.

El projecte Banc Oxigen Collserola exposa aquest fénomen d' absorció del CO2 en la fusta.

Al Parc de Collserola hi ha aproximadament uns 250.000 exemplars.
Ha estat tallat per netejar i rejovenir el bosc, amb un creixement de 30 anys va produir al voltant de 150.000 litres d'oxigen i té absorbits 350kg. de CO2.

1/6

"Qualsevol territori necessita de l'art per ser redescobert, per ser contemplat des de diferents punts de vista, per obrir diàlegs a l’entorn de temàtiques d’interès diverses, al voltant de la societat, la natura o la ciència."

Altres projectes amb arbres de Domestic-Wild:

Domestic-Wild ja ha deixat la seva emprenta, efímera en l’espai, però profunda en la societat, en el seu pas per festivals d’art al paisatge arreu d’Europa.

IMG_4188.jpg

Copyright © 2020 WildChair_All rights reserved_

  • Gris Icono Twitter
  • Gris Icono de Instagram
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr